„Garibaldi“ yra sudėtingas itališkas kokteilis, skonis kaip vasara. Vykdykite šį lengvą receptą ir paruoškite gaivinantį „Garibaldi“ namuose.

Kai stebėjome, kaip „Garibaldi“ kokteiliai skraido per šurmuliuojantį natūralaus vyno barą 7 -ajame Vienos rajone, tai buvo tik minučių, kol mes patys užsisakėme gėrimą. Po pirmųjų gurkšnių buvo neišvengiama, kad netrukus namuose pagaminsime puikų vasaros gurkšnį.
Tie pirmieji gurkšniai buvo ne kas kita, kaip kokteilių apreiškimas. Nors mūsų pradinis „Garibaldi“ kokteilis buvo spalvingas ir putojantis, jis palaikė miesto elementą, nes žoliniu „Campari“ papildymu.
Sužinokite daugiau spalvingų kokteilių ir vasaros kokteilių, kuriuos galite kurti namuose.


Ir atspėk ką? Ne tik įmanoma gerti puikų „Garibaldi“ kokteilį Italijoje, Austrijoje ar net Austine. Namuose taip pat lengva pasigaminti ir gerti „Garibaldi“ kokteilius.
Sužinokite daugiau mūsų mėgstamiausių itališkų kokteilių.
Kas yra „Garibaldi“ kokteilis?


Kameravus „Garibaldi“ kokteilį reikia dviejų pirminių ingredientų – „Campari“ ir šviežių apelsinų sulčių. Šie du ingredientai, vienas kartaus ir saldus, susiburia, kad sukurtų skonio sensaciją, kuri idealiai tinka bet kuriam prieš vakarienę „Aperitivo“ sesijai, kurioje dalyvauja mėsa, sūris ar alyvuogės.
Panašiai kaip „G&T“ ir „Whiskey“ imbiero kokteiliai, „Garibaldi“ skonis geriau nei jo dviejų dalių suma. Kaip ir tie kiti dviejų ingredientų kokteiliai, „Garibaldi“ yra taip lengva gerti, kaip ir amatų.
Garibaldi kokteilio istorija


„Garibaldi“ kokteilių istorijoje yra keletas renginių savo laiko juostoje ir jie visi yra svarbūs. Vis dėlto svarbiausias įvykis įvyko 1860 m., Kai „Gaspare Campari“ sugalvojo savo savarankišką likerį Milane. Galų gale nebūtų jokio Garibaldi kokteilio be jo raudonojo kartaus likerio.
Nepaisant „Campari“ indėlio, kartaus oranžinio kokteilis iš tikrųjų buvo įkvėptas ir pavadintas Giuseppe Garibaldi vardu. XIX amžiaus italas pasižymi savo vaidmeniu vienijant skirtingus Italijos regionus, kad suformuotų Italijos karalystę praėjus vos metams po Campari aromatinės kūrybos.
Įdomus faktas
Garibaldi slapukai, pagaminti iš serbentų, taip pat pavadinti įtakingu Italijos generolo vardu.


Paskutinis pagrindinis įvykis įvyko pusiaukelėje visame pasaulyje daugiau nei po šimtmečio. Štai tada barmenas Narenas Youngas supažindino su Niujorko miestu į „Garibaldi“ kokteilį. Jo versija, pagaminta su „Campari ir pūkuotomis apelsinų sultimis“, išlieka Dante meniu kaip iki šiol parašo kokteilis.
Ingredientai


„Garibaldi“ ingredientų sąrašas yra ir trumpas, ir saldus. Tiesą sakant, jūs tikriausiai jau turite būtinus ingredientus namuose. Jei ne, šiuos elementus turėtų būti lengva pritvirtinti:
Ingredientų kiekiai yra išsamūs žemiau esančioje spausdinamoje receptų kortelėje.


Nors šviežiai suspaudus apelsinų sultis, tai nėra privaloma, tai padės pagerinti jūsų kokteilio skonį ir pūkus. Be to, lengva tai padaryti su sulčiaspaudėmis. Tačiau mūsų „Giribaldi“ recepte nėra pakaitalo „Campari“.
„Campari“ yra sudėtingas likeris, iš kurio kyla žolinių tonų iš 50 ir daugiau slaptų ingredientų, įskaitant kartaus žoleles, aromatinius augalus ir vaisius. Tai ne tik yra pagrindinis itališkų kokteilių, tokių kaip šis, ingredientas, bet ir puikiai tinka gaminti paprastus vasaros spragas su soda ar putojančiu vynu.
Atraskite mūsų mėgstamiausius „Campari“ kokteilius.
Kaip pasigaminti garibaldi


Variacijos


Įvaldyti „Garibaldi“ kokteilį lengva. Atlikę šią neformuluojamą užduotį, galite atlikti įvairias užduotis su savo „Campari“ buteliu, kad galėtumėte paruošti šiuos kokteilių variantus:
Atraskite 10 pagrindinių namų miksologų įrankių.
Dažnai užduodami klausimai
„Campari“, šviežiai išspaustos apelsinų sultys, oranžinis pleištas ir ledas
Ne. Tačiau plakta šviežiai išspaustų apelsinų sulčių pakelia Garibaldi į kitą lygį. Tai verta papildomų pastangų!
Garibaldi maišomas, o ne sukrėstas.
Mums patinka patiekti šį kokteilį į aukšto lygio taurę, tačiau vietoj to galėtumėte naudoti mažo kamuolio taurę.
Ar ruošėte šį kokteilį? Jei taip, įvertinkite žemiau pateiktą receptą.
Garibaldi receptas
„Garibaldi“ kokteilis yra italų klasika. Sužinokite, kaip pasigaminti namuose vos per penkias minutes.
Porcijos: 1
Kalorijos: 171Kcal
- 1½ uncijos Campari
- 4 uncijos apelsinų sultys (šviežiai suspaustas ir plaktas)
- 1 oranžinis pleištas
- ledo kubeliai
-
Užpildykite aukštą taurę ledo kubeliais.
-
Į stiklinę užpilkite „Campari“ ir plakite apelsinų sultis. Švelniai maišykite.
-
Papuoškite oranžiniu pleištu.
- Nors jums nereikia naudoti šviežiai išspaustų apelsinų sulčių, tai darydami sukurs geresnį kokteilį.
- Mes naudojame rankų maišytuvą, kad plaktume apelsinų sultys, tačiau sausai purtant apelsinų sultis taip pat veikia.
Kalorijos: 171Kcal | Angliavandeniai: 25g | Baltymas: 1g | Riebumas: 0,3g | Sočiųjų riebalų: 0,03g | Polinesočiųjų riebalų: 0,1g | Mononesočiųjų riebalų: 0,04g | Natris: 1mg | Kalis: 250mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 11g | Vitaminas A: 256Iu | Vitaminas C: 64mg | Kalcis: 18mg | Geležis: 0,2mg
Daugiau itališkų kokteilių
(cp_popup ekranas = „inline” style_id = „176763” step_id = „1”) (/cp_popup)